25. martā no plkst. 10:00 līdz 12:00 visi studētgribētāji ir aicināti klātienē apmeklēt Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) Atvērto durvju dienu*.

Pasākumā klātienē interesentiem būs iespēja iesaistīties orientēšanās spēlē, pārvietojoties pa fakultāti, meklējot kontrolpunktus, kuros piedāvāsim uzzināt vairāk par daudzveidīgajām PPMF bakalaura un maģistra studiju iespējām no studentiem un mācībspēkiem.

Būs kontrolpunkti, kuros varēs uzzināt arī par to, kā izglītībā var izmantot robotiku, virtuālo realitāti un 3D printerus, kā arī pats daudz ko izmēģināt.

Ierodoties pie mums ciemos, būsi aicināts izmantot mobilo lietotni “Actionbound”, kuru vari lejuplādēt savā telefonā un izveidot savu profilu jau iepriekš. Mobilajā lietotnē varēsi izvēlēties dažādus kontrolpunktus, doties meklēt tos fakultātes telpās, noskatīties video un izlasīt informāciju par Tevi interesējošām tēmām, kā arī atbildēt uz jautājumiem un saņemt punktus.

Kur?

Adrese: Imantas 7.līnija - 1, Rīga, LV - 1083

Kā nokļūt?

Vilciens - stacija "Zolitūde"
Mikroautobuss Nr. 263  
Autobusi Nr. 4, 4Z  - pietura "Imantas 7.līnija"
Autobusi Nr. 37, 41 - pietura "Kurzemes prospekts"
Tramvajs Nr. 1 - pietura "Kurzemes prospekts"

 

Gaidīsim Tevi ciemos!

Uzzini vairāk par Atvērto durvju nedēļu Latvijas Universitātē ŠEIT.


*Atvērtās durvis notiks epidemioloģiski drošā vidē. Derīgs digitālais Covid-19 sertifikāts (ar QR kodu) nepieciešams personām no 18 gadu vecuma. Sejas aizsargmaskas vai respiratora lietošana ir obligāta atrodoties fakultātes koplietošanas telpās.

 

Dalīties