29.aprīlī fakultātē viesojās Izraēlas Mākslas un dizaina akadēmijas Bezalel profesors, meistars un mākslinieks Ronijs Orens un vadīja publisku plastilīna meistarklasi studentiem, mācībspēkiemiem un citiem interesentiem.

Meistarklasē Ronijs Orens dalījās pieredzē ar topošajiem skolotājiem. Tā bija atvērta ikvienam, kas savā sirdī ir saglabājis bērna redzējumu uz pasauli, jeb, kā pats meistars saka: „Aicināti ir visi no 5 līdz 85”.

Atzīmējot grāmatas iznākšanu “Plastilīna noslēpumi. Dzīvnieki mājā un sētā” (Secrets of Clay: Pets & Farm Animals)., Izraēlas vēstniecības labdarības projekta ietvaros sadarbībā ar “Jāņa Rozes apgādu” no 25. līdz 30. aprīlim Rīgā, Liepājā un citviet noritēja Ronija Orena vadītās plastilīna veidošanas meistarklases bērniem, kā arī pieaugušajiem. Tajās grāmatas autors Ronijs Orens pēc īpašas tehnikas mācīja veidot dažādus tēlus no plastilīna. Plašāk par Ronija Orena plastilīna veidošanas - Clayground filozofiju lasiet šeit. Apskatāmas arī dažas fotogrāfijas no meistarklases fakultātē. Vairāk informācijas meklējiet autora mājas lapā: www.ronysclayground.com.

Dalīties