Visu nozaru studentiem, absolventiem, doktorantiem, zinātniekiem un augstskolu pasniedzējiem tiek piedāvāta iespēja pieteikties Vācijas Akadēmiskās Apmaiņas dienesta (DAAD) stipendijām Vācijā 2016./2017. akadēmiskajā gadā.

DAAD stipendijas STUDIJĀM VĀCIJĀ 2016./2017. akadēmiskajā gadā Visu nozaru studentiem un absolventiem tiek piedāvāta iespēja pieteikties Vācijas Akadēmiskās Apmaiņas dienesta (DAAD) studiju stipendijām Vācijā 2016./2017. studiju gadam.
 
Jebkuras nozares bakalaura un maģistra studenti var pieteikties stipendijai dalībai augstskolu vasaras kursos Vācijā. Jebkuras nozares bakalaura vai maģistra absolventiem (vai pēdējā kursa studentiem) ar labām vācu vai angļu valodas zināšanām ir iespējas pretendēt uz maģistra studiju stipendijām. Mākslas, mūzikas un arhitektūras studentiem, kas pabeiguši studijas (vai pabeigs to līdz 2016. gadam), tiek piedāvātas stipendijas tālākām studijām Vācijā. Informācija PDF versijā, t.sk. angļu (ENG) un vācu (DE) valodā. DAAD stipendijas PĒTNIECĪBAS DARBAM VĀCIJĀ 2016./2017. akadēmiskajā gadā Visu nozaru doktorantiem, zinātniekiem un augstskolu pasniedzējiem ir iespēja pieteikties Vācijas Akadēmiskās Apmaiņas dienesta (DAAD) pētnieciskā darba stipendijām Vācijā 2016./2017. studiju gadam.
 
Doktoranti un jaunie zinātnieki var saņemt stipendijas pētniecības darba veikšanai Vācijā no 1 līdz 10 mēnešiem. Tāpat ir iespēja saņemt atbalstu pilnas doktorantūras studijām Vācijā (stipendijas maksimālais ilgums 3 gadi). Augstskolu pasniedzējiem un zinātniekiem ir iespēja saņemt atbalstu zinātnisko projektu īstenošanai (no 1 līdz 3 mēnešiem). Bijušie DAAD stipendiāti var tikt uzaicināti atkārtoti.
Bez jau minētajām, pastāv vēl citas atbalsta programmas, piemēram, studentu grupu braucieni uz Vāciju. 
Sīkāka informācija par atsevišķām programmām, pieteikšanās kārtību un citām atbalsta iespējām atrodama DAAD Informācijas centrā Rīgā (www.daad.lv) vai DAAD stipendiju datu bāzē (www.funding-guide.de).

Dalīties