Latvijas Universitātes un Eiropas skolotāju izglītības asociācijas (Association for Teacher Education in Europe - ATEE) organizētā ATEE Pavasara konference 2019 notiks Latvijas Universitātē, Rīgā, Latvijā š.g. 7.-8. jūnijā, un šī gada konferences tēma ir “Inovācijas, tehnoloģijas un pētījumi izglītībā”.

Viens no galvenajiem konferences runātājiem būs Maikls L. Metjūzs (Michael L. Mathews) - inovāciju viceprezidents Oral Roberts Universitātē, ASV, kuram ir vairāk nekā 24 gadu pieredze kā augstākā līmeņa Informācijas tehnoloģiju (IT) vadītājam, veidojot radošus risinājumus augstākās izglītības, ražošanas un augsto tehnoloģiju uzņēmumu produktu lietotājiem.

Konferences laikā Maikls L. Metjūzs savā prezentācijā “Sasniedzot pilnīgu studentu iesaistīšanos ar augmentēto un virtuālo realitāti” (Reaching Full Student Engagement with Augmented and Virtual Reality) dalīsies statistikā par augmentēto un virtualo realitāti (A/VR), kā arī apmeklētāji varēs vērot A/VR paraugdemonstrējumus. Katram konferences sesijas dalībniekam būs iespēja arī pieteikties un pārbaudīt jauno globālo Virtuālās realitātes izglītības sistēmu (VRES).

Maikls L. Metjūzs ir ieguvis vairāk nekā 12 pasaules mēroga balvas. Maiklu 2017.gadā Digitālās izglītības centrs izvirzīja kā vienu no TOP 30 izglītības inovatoriem pasaulē; 2018.gadā bijis Ellucian Tech Award uzvrētājs, kā arī nosaukts par CIO 100 balvas ieguvēju; 2017.gadā bijis Campus Technology gada inovators, un Eduventures Innovation Award ieguvējs, u.c.

Informāciju par konferenci var atrast šeit:
http://www.ateespringconference.lu.lv/index.php?id=agenda

Dalīties