Inovācijas, tehnoloģiju risinājumi un ar tiem saistīti pētījumi izglītībā ir ATEE Pavasara konferences 2019 galvenais fokuss.

ATEE Pavasara konferences 2019 laikā par savu pieredzi darbā ar inovatīvu tehnoloģiju risinājumiem skolām dalīsies Officeday -  vadošais biroju apgādes, skolas produktu un inovatīvu risinājumu sniedzējs Baltijā. Galvenie temati Officeday prezentācijā būs saistīti ar iespējām papildināt mācību saturu ar interaktīviem tehnoloģiju risinājumiem, lai palielinātu skolēnu iesaisti mācību procesā. Ņemot vērā strauji augošo interesi un tirgus pieprasījumu, akcents tiks likts uz virtuālās un paplašinātās realitātes dotajām iespējas papildināt mācību saturu, kā arī virtuālās realitātes satura veidošanu un izmantošanu. Officeday nodemonstrēs virtuālās realitātes komplekta “ClassVR” darbības principus un pielietojumu.

Konferences laikā no š.g. 7. – 8. jūnijam savā pieredzē dalīsies arī Monpeljē Universitātes lektors Philippe Gabriels ar prezentāciju “Pedagogu un audzēkņu labizjūta mūsdienu digitālajā pasaulē”, kā arī Maikls L. Metjūzs, inovāciju viceprezidents Oral Roberts Universitātē, ASV, ar prezentāciju “Sasniedzot pilnīgu studentu iesaistīšanos ar augmentēto un virtuālo realitāti”. Konference piedāvās iespēju uzzināt vairāk arī par vadošo platformu Eiropā starptautiskiem izglītojošiem tiešsaistes projektiem - eTwinning.

Vairāk informācijas par konferenci:
http://www.ateespringconference.lu.lv/index.php?id=agenda

Dalīties