Apsveicam lektori Ingrīdu Irbi!

21. novembrī, LU Akadēmiskā centra Zinātņu mājā  notika 2019.gada Interešu izglītības Gada balvas pasākums. Tajā tika pasniegtas Gada balvas labākajiem interešu izglītības pedagogiem, audzēkņiem un kolektīviem.

Gada balvu nominācijā „Par sasniegumiem interešu izglītībā” ieguva Pārdaugavas bērnu un jauniešu centra „Altona” skolotājas, Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes lektores Ingrīdas Irbes audzēknis Niklāvs Eglītis.

Ingrīda Irbe saņēma Pateicības rakstu „Par radošumu un audzēkņu sasniegumiem vizuālajā mākslā.”

Gada balvas piešķir, lai novērtētu interešu izglītībā iesaistīto bērnu un jauniešu sasniegumus, kā arī lai izteiktu atzinību audzēkņiem, kolektīviem un viņu pedagogiem par ieguldījumu interešu izglītībā. Gada balvu interešu izglītībā piešķir vairākās nominācijās: “Par sasniegumiem interešu izglītībā”, “Par ieguldījumu interešu izglītībā”, “Debija interešu izglītībā”, kā arī nominācijā “Par mūža ieguldījumu interešu izglītībā”, kurā balvu saņem pedagogs par ilglaicīgu un nozīmīgu profesionālo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā Rīgā.  

Interešu izglītības Gada balvas pasniegšanas pasākumu organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Dalīties