Latvijas Universitātes (LU) studentu Biznesa inkubatora astoņu nedēļu programma tuvojas noslēgumam, un jau 8. aprīlī kļūs zināms, kuras trīs komandas savstarpēji sadalīs naudas balvu 11 000 EUR apmērā.

Līdz šim astoņu nedēļu garumā 30 uzņemtās komandas ir aktīvi iesaistījušās inkubatora programmā, piedaloties nodarbībās, tiekoties ar mentoriem, veicot patstāvīgos darbus un straujiem soļiem attīstot savas biznesa idejas. Jau 8. aprīlī, pavasara Demo dienas pasākumā, komandām būs iespēja savas idejas prezentēt iepriekš izvēlētai žūrijai, pretendējot uz iespēju saņemt naudas balvas. 1. vietas ieguvējiem tiks piešķirti 5000 EUR, 2. vietas ieguvējiem – 3500 EUR, taču 3. vietas ieguvējiem – 2500 EUR biznesa idejas tālākai attīstībai.

Šajā uzsaukumā inkubatora programmas dalībnieku vidū ir studenti no dažādām LU fakultātēm –  Biznesa, vadības un ekonomikas fakultātes, Sociālo zinātņu fakultātes, Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes, Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes, Juridiskās fakultātes, Datorikas fakultātes, Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultātes, kā arī Vēstures un filozofijas fakultātes.

Dalībnieku idejas Demo dienas ietvaros vērtēs LU studentu Biznesa inkubatora vadītāja Māra Birzniece un inkubatora programmas vadītāja Patrīcija Rauza, projekta “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” vecākais eksperts Kārlis Kivlenieks, “SmartLaws” izpilddirektore Marta Matisone, “Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkls” valdes loceklis Uldis Dzērve, kā arī studijas “Glass Point” līdzīpašniece Ieva Zemīte.

Pasākuma tiešraide būs vērojama 8. aprīlī pulksten 16.00 LU studentu Biznesa inkubatora Facebook lapā.

Aktivitāte tiek realizēta ar ERAF līdzfinansētā projekta Nr. 1.1.1.3/18/A/007 “Latvijas Universitātes inovāciju granti studentiem” atbalstu.

LU studentu Biznesa inkubators ir izveidots un darbojas pateicoties mecenātu, Latvijas Universitātes un LU BVEF atbalstam. Mecenātu ziedojumus administrē LU fonds

Dalīties