Sadarbībā ar Latvijas Universitāti (LU) un mecenāta "Ad verbum" atbalstu LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes maģistra studiju programmas "Tehnoloģiju inovācijas un dizains izglītībai" studente Elīna Grāvelsiņa ir izveidojusi spēliskošanas programmu  “Piedzīvojums pirmsskolā”. Programma piedāvā ieskatu par spēliskošanas izmantojumu mācību procesa, spēles, materiālus un forumus, kur dalīties ar idejām. Projekta mērķis ir sniegt pirmsskolas pedagogiem mācību materiālus, spēles un metodes, kas var noderēt mācību procesā.

Nepilnu sešu mēnešu laikā tika apkopota informācija par spēliskošanu pirmsskolas izglītībā, izveidota krāsaina, ar lejupielādējamiem materiāliem papildināta interneta vietne, kur iekļauti arī Elīnas pašas zīmētie līniju zīmējumi un video prezentācijas.

Programmā var izvēlēties sev nepieciešamo un pielāgot to pēc savām vajadzībām un mācību stila. Tā var noderēt arī sākumskolas un interešu izglītības skolotājiem, kā arī bērnu vecākiem. Pie sadaļām pievienotie forumi ļauj dalīties ar savām idejām un aplūkot citu pedagogu ieteikumus. Elīna labprāt attīstītu ideju tālāk piedāvājot arī citiem iesūtīt savus idejas.

Projekta mājas lapu var aplūkot un materiāliem piekļūt >>>ŠEIT 

 

Dalīties