"DiversAsia: Iekļaujošās prakses pārņemšana dažādības atbalstam Āzijā" atklāj projekta mājas lapu un sociālos kontus!

Projektam uzņemot straujāku tā ieviešanas gaitu, tā komanda izveidojusi gan projekta mājas lapu, gan kontu sociālo tīklu platformā Facebook.

Projekta mājas lapā pieejama informācija par projekta gaitu, tā mērķiem un uzdevumiem. Projekta mājas lapa sagatavota visu vienpadsmit sadarbības partneru valodās, tādejādi veicinot plašāku informācijas apriti iesaistīto dalībvalstu sabiedrībā. Mājas lapā iespējams atrast arī aktuālāko informāciju par norisēm katrā dalībvalstī, skatot iekļaujošās izglītības jautājumus.

Savukārt sociālā tīkla platformā Facebook DiversAsia publicē aktuālāko informāciju par projekta norises gaitu.

 

Projektā iesaistītie partneri: Projekta vadošais partneris ir Nottingham Trent University (Apvienotā Karaliste). Projektā piedalās partneri no Indijas (Indian Institute of Technology Bhubaneswar​ un Vellore Institute Of Technology Trust-Vit University), ​Bangladešas (Bangladesh University of Engineering and Technology​ un Jahangirnagar University​), Latvijas (Latvijas Universitāte),Turcijas (Gazi University​), Serbijas (SoftQNR​), Bulgārijas (Plovdiv University “Paisii Hilendarski” un NARHU, National Association of Professionals Working with People with Disabilities)​ un Beļģijas (PHOENIXKM BVBA​).

Projektā Latvijas Universitāti pārstāv:
Prof. Linda Daniela (projekta vadītāja), Arta Rūdolfa (projekta pētniece), Astra Rūdolfa (projekta vadītājas asistente)
Projekta Nr.: 618615-EPP-1-2020-UK-EPPKA2-CBHE-JP.
Projekta termiņš: no 2021. gada 15. janvāra līdz 2024. gada 14. janvārim.
Kopējā piešķirtā finansējuma summa projektam ir 1 00 00 00,00 Eiro.

 

     

Dalīties