Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte profesionālās bakalaura studiju programmas “Māksla” ietvaros piedāvā apgūt grafikas vai interjera dizainerim nepieciešamās kompetences, kļūstot par mūsdienu darba tirgū konkurētspējīgiem, analītiski un radoši domājošiem speciālistiem ar vispusīgām zināšanām grafikas dizaina vai interjera dizaina jomās.

Kā stāsta profesionālās bakalaura studiju programmas “Māksla” direktore Austra Celmiņa-Ķeirāne, "grafikas dizains uzlabo vizuālo komunikāciju grāmatās, žurnālos un reklāmas materiālos gan interneta vidē, gan arī uzņēmuma tēla veidošanā. Grafikas dizaineri var palīdzēt cilvēkiem orientēties telpā vai mācīties un apgūt ko jaunu.” Grafikas dizaineri strādā izdevniecībās, reklāmas aģentūrās, dažādu produktu apdrukas uzņēmumos, drukātajos un elektroniskajos plašsaziņas līdzekļos vai veido paši savus uzņēmumus.

Interjera dizaineri, savukārt, strādā interjera salonos, arhitektu birojos vai kā individuāli uzņēmēji. Austra Celmiņa-Ķeirāne atzīst, ka “viņu uzdevums ir radīt sakārtotu, cilvēkam un videi draudzīgu telpu, kas pilda visas tai paredzētās funkcijas un vienlaikus ir estētiski baudāma. Labs interjera dizains ļauj cilvēkam pilnvērtīgi strādāt, atpūsties, kā arī saņemt dažādus pakalpojumus sakārtotā un estētiskā vidē.”  

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par dizaineri!


► Uzzini vairāk par profesionālo bakalaura studiju programmu “Māksla” >>ŠEIT<<

Dalīties

Saistītais saturs

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par skolotāju!
27.04.2022.

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par skolotāju!

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par psihologu!
27.04.2022.

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par psihologu!

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par treneri!
24.04.2022.

Esi pārmaiņu nesējs. Kļūsti par treneri!