“Ikviens no apbalvojumu saņēmējiem ik dienu ar savu darbu ir rūpējies par mūsu cilvēku veselību un par to no sirds saku paldies. Paldies gan par sirdsdarbu mūža garumā, gan visus spēkus paģērošu maratonsprintu pandēmijas divos gados. Tikai kopā mēs spējam veidot ikvienam pieejamu, cilvēcīgu veselības aprūpi," uzsver veselības ministrs Daniels Pavļuts. 

Ceturtdien, 5. maijā, veselības ministrs Daniels Pavļuts veselības nozares darbiniekiem pasniedza Veselības ministrijas Atzinības un Pateicības rakstus. 

"Ikviens no apbalvojumu saņēmējiem ik dienu ar savu darbu ir rūpējies par mūsu cilvēku veselību un par to no sirds saku paldies. Paldies gan par sirdsdarbu mūža garumā, gan visus spēkus paģērošu maratonsprintu pandēmijas divos gados. Tikai kopā mēs spējam veidot ikvienam pieejamu, cilvēcīgu veselības aprūpi," uzsver veselības ministrs Daniels Pavļuts.

Svinīgā pasākumā pasniedza 33 Veselības ministrijas Atzinības rakstus, 71 Pateicības rakstu, kā arī 8 Veselības ministrijas Pateicības vēstules veselības nozares darbiniekiem, paužot atzinību par mūža ieguldījumu, pašaizliedzību, profesionalitāti un izcilu darbu veselības aprūpes un sabiedrības veselības jomā. 

Veselības ministrijas Atzinības raksts piešķirts arī Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes docentei, Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centra Ambulatoro tiesu psihiatrisko ekspertīžu nodaļas tiesu ekspertei Evijai Strikai par godprātīgu darbu tiesu psiholoģiskās ekspertīzes zinātnes attīstībā.

Apsveicam un lepojamies!


Pasākuma video ieraksts

Dalīties