2022./2023. akadēmiskajā gadā reflektantiem ir iespēja pieteikties kādai no Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes 7 pamatstudiju programmām:

Pirmā līmeņa augstākās izglītības studiju programma “Pirmsskolas skolotājs”

Programma orientēta uz pirmsskolas skolotājam nepieciešamo profesionālās kompetences apguvi darbam pirmsskolas izglītības iestādēs vai citās ar pirmsskolas izglītību saistītās valsts vai privātās struktūrās, kā arī uz atbalstu studentu pašrealizācijai un profesionālās identitātes attīstībai mūžizglītības kontekstā.

 

Pirmā līmeņa augstākās izglītības studiju programma “Sporta treneris”

Studiju programmas mērķis ir nodrošināt iespēju studentiem iegūt sporta trenera darbam nepieciešamās zināšanas, prasmes, kompetenci sportā ar sporta trenera kvalifikāciju atbilstīgi nacionālā un starptautiskā mērogā izvirzītām profesionālās kompetences prasībām.

 

 Bakalaura studiju programma “Sports, tehnoloģijas un sabiedrības veselība”

Programma piedāvā starpdisciplināras sporta zinātnes studijas, ko veido trīs aktuāli studiju bloki : (1) sporta jomas studiju kursi, (2) tehnoloģiju studiju kursi, kas saistīti ar tehnoloģiju izmantošanu sporta pētniecībā, (3) sabiedrības veselības studiju kursi.

 

Bakalaura studiju programma “Psiholoģija”

Psiholoģijas bakalaura studiju programma dod iespēju studentiem iegūt akadēmisko pamatizglītību psiholoģijā, nodrošina iespēju apgūt psiholoģijas zinātnes un tās dažādo starpnozaru aspektu teorētiskās zināšanas un pētniecības iemaņas un prasmes, veicina analītiskās un kritiskās domāšanas iemaņas, sociāli komunikatīvās prasmes un pilnveido prasmi patstāvīgi risināt problēmas, pieņemt lēmumus.

 

Profesionālā bakalaura studiju programma “Sākumizglītības skolotājs”

Studiju programma nodrošinās kvalificētu speciālistu sagatavošanu, kas sekmēs kompetencēs balstītas pieejas realizāciju mācību procesā pirmsskolā un pamatizglītības pirmajā posmā 1.–6. klasē.

 

Profesionālā bakalaura studiju programma “Skolotājs”

Studiju programmas mērķis ir nodrošināt profesionālā bakalaura studijas izglītības zinātnēs, sekmējot skolotāja vispārējās un profesionālās kompetences attīstību atbilstīgi profesijas standartam „Skolotājs” studējošā izvēlētajās mācību jomās. Unikāla pieeja kombinēt divu vai vairāku jomas mācību priekšmetu saturu un mācību metodikas, izvēloties starp vairākām apakšprogrammām.

 

Profesionālā bakalaura studiju programma “Māksla”

Studiju programmā ir iespējams apgūt vienu no apakšprogrammām – Grafikas dizainers vai Interjera dizainers. Studiju programmā ir šādi kursi: zīmēšana, gleznošana, kompozīcija, datorgrafika, mākslas vēsture, svešvalodas, filozofija, uzņēmējdarbības vadība u. c..

UZŅEMŠANAS KĀRTĪBA


BAKALAURA UN 1. LĪMEŅA STUDIJU PROGRAMMAS

Pieteikšanās vienotajā uzņemšanā bakalaura un 1. līmeņa studiju programmās notiks elektroniski no 5. jūlija līdz 18. jūlijam plkst. 16.00 Latvijas valsts portālā

► Uzņemšanas kārtība pamatstudijās

Iestājpārbaudījumi ir noteikti profesionālā bakalaura studiju programmās "Māksla", "Skolotājs" un "Sākumizglītības skolotājs". Tie notiek saskaņā ar grafiku no 18. līdz 21. jūlijam.

► Vairāk par iestājpārbaudījumiem lasi >>ŠEIT

   

 

Dalīties

Saistītais saturs

Maģistra studiju iespējas LU PPMF
06.07.2022.

Maģistra studiju iespējas LU PPMF

Nāc studēt LU PPMF! Uzņemšana sākas 4.jūlijā
13.06.2022.

Nāc studēt LU PPMF! Uzņemšana sākas 4.jūlijā

Uzzini par iestājpārbaudījumiem LU PPMF studiju programmās
13.06.2022.

Uzzini par iestājpārbaudījumiem LU PPMF studiju programmās