2022./2023. akadēmiskajā gadā Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte studētgribētājiem piedāvā pieteikties trīs maģistra līmeņa studiju programmām:

Maģistra studiju programma “Tehnoloģiju inovācijas un dizains izglītībai

Studentiem studiju ietvaros tiek piedāvāts apgūt 3D druku, kā papildus tehnika telpisku objektu radīšanā, kā arī ideju realizēšanai materiālā ar modelēšanas palīdzību, jeb prototipēšanu. Virtuālās realitātes, papildinātās realitātes un analītikas tehnoloģijas tiek apgūtas studiju ietvaros, kā arī pilnveidota pedagoga profesionālā kompetence un izpratne par dažādiem izglītojošajiem robotiem un robotikas konstruēšanas komplektiem. Galvenais fokuss šajā programmā ir sagatavošanās tehnoloģiju bag’tināta mācību procesa organizēšanai

 

Maģistra studiju programma “Izglītības zinātnes

Studiju programmas mērķis ir sekmēt studentu profesionālās pedagoģiskās, vadības un pētnieciskās kompetences pilnveidi un konkurētspēju izglītības jomā, inovatīvā un pētnieciskā darbībā, pārmaiņu vadībā un pedagoģiskajā darbībā un motivēt tālākai akadēmiskai izaugsmei.

Maģistra studiju programma “Izglītības zinātnes” tiek organizēta divos moduļos:

  • Īsajā modulī 4 specializācijās: “Skolotājs mentors”, “Dažādība un iekļaušanās izglītībā”, “Izglītības vadība”, “Cilvēku uzvedība un konsultēšana izglītībā”;
  • Garajā modulī - “Pedagoģija” iespēja apgūt pedagoģiskās, pedagoģiskās līderības un pētniecisko kompetenci studentiem ar vai bez iepriekšējo pedagoģisko izglītību.

 

Profesionālā maģistra studiju programma “Psiholoģija

Studiju programma attīsta un pilnveido praktiskās iemaņas, kā arī paaugstināt studentu teorētisko zināšanu apguves līmeni izpratni par psiholoģijas zinātni, lai iegūtu profesionālo maģistra grādu un psihologa specializāciju vienā no psihologa profesionālās darbības jomām:
● klīniskā un veselības psiholoģija
● izglītības un skolu psiholoģija
● darba un organizāciju psiholoģija
● juridiskā psiholoģija.  

UZŅEMŠANAS KĀRTĪBA

MAĢISTRA STUDIJU PROGRAMMAS

Pieteikumu iesniegšana maģistra studiju programmās norisināsies no 4. līdz 15. jūlijam, LU absolventi var pieteikties elektroniski izmantojot LUIS sistēmu, citu augstskolu absolventi - aizpildot  elektronisko anketu vai klātienē fakultātē.

► Uzņemšanas kārtība maģistra līmeņa studijās

Dalīties

Saistītais saturs

Uzzini par PPMF pamatstudiju piedāvājumu!
05.07.2022.

Uzzini par PPMF pamatstudiju piedāvājumu!

Ar aicinājumu sirdī būt pārmaiņu nesējam
28.06.2022.

Ar aicinājumu sirdī būt pārmaiņu nesējam

Nāc studēt LU PPMF! Uzņemšana sākas 4.jūlijā
13.06.2022.

Nāc studēt LU PPMF! Uzņemšana sākas 4.jūlijā

Uzzini par iestājpārbaudījumiem LU PPMF studiju programmās
13.06.2022.

Uzzini par iestājpārbaudījumiem LU PPMF studiju programmās