Latvijas Universitātes (LU) Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) Skolotāju izglītības nodaļā starptautiskajā praksē uzņemta Barodas Maharaja Sayajirao universitātes absolvente Anuška Dilon (Anushka Dhillon).

Anuška ir ieguvusi maģistra grādu Barodas Maharaja Sayajirao universitātē, industriālajā un organizāciju psiholoģijā, un tika apbalvota ar divām zelta medaļām par izciliem akadēmiskajiem sasniegumiem, saņemot augstāko vērtējumu studijās un maģistra darbā. Pēc maģistra studijām Anuška ar izcilību pabeidza aspirantūras studijas darba tiesībās un praksē. Papildus tam viņa darbojās kā mācīšanās un attīstības direktore Tata grupā, vienā no pasaulē vadošajiem, starptautiskajiem konglomerātiem, kas ir arī viena no lielākajām un vecākajām industriālajām grupām Indijā.

Ar savu degsmi par pārmaiņām, kuru veicinājis EDUREFORM projekts, izciliem akadēmiskajiem sasniegumiem un darba pieredzi akadēmiskajā un korporatīvajā sektorā, Anuška vēlas izpētīt akadēmiskās institūcijas Indijā un citās pasaules valstīs vai darboties projektos izglītības jomā. Viņa ir ieinteresēta sadarboties ar tādām institūcijām kā Eiropas Komisija un Apvienoto Nāciju Organizācija.

Latvijas Universitātē viņas mentores ir LU PPMF Skolotāju izglītības nodaļas profesore un studiju programmas “Skolotājs” direktore Indra Odiņa,  docente Anna Stavicka un lektore Anita Auziņa. Kopā ar profesoriem Ashutosh Biswal, Ramesh Patel un Bhavin Chauhan Anushka Dhillon Anuška uzstāsies konferences sesijā 17. februārī “Skolotāja profesionalitāte un izglītība nākotnei” ar prezentāciju “Skolotāju iniciatīva kritiskās domāšanas, radošās domāšanas un problēmrisināšanas prasmju attīstībai Indijā”.

 

Dalīties