7. un 8. jūnijā Latvijas Universitātē Rīgā notiks Eiropas skolotāju izglītības asociācijas ATEE starptautiskā konference “Inovācijas, tehnoloģijas un pētījumi izglītībā”.

Konferencē būs iespējams uzzināt vairāk par Latvijas izglītības inovāciju uzņēmumiem un to jaunākajiem produktiem, tostarp – par Zvaigzne ABC Digitālajiem risinājumiem. Zvaigzne ABC veido digitālus mācību materiālus jau vairāk nekā 9 gadus, un šo gadu laikā uzņēmums gan ieguldījis lielu darbu satura kvalitātes nodrošināšanā, gan pielāgojies straujajai tehnoloģiju attīstībai un maiņai, kā arī veicis izglītības darbinieku un citu interesentu izglītošanas pasākumus.

ATEE pavasara konferencē Zvaigzne ABC Digitālo risinājumu nodaļas pārstāvji dalīsies pieredzē un gūtajās atziņās par mācību materiālu veidošanu un iepazīstinās ar saviem produktiem – interaktīvajiem mācību materiāliem, kuri izmantojami bez interneta pieslēguma, kā arī tiešsaistes platformu “Māconis”, kurā lietojamas gan mācību e-grāmatas, gan Latvijā atzītu skolotāju izstrādātie interaktīvie mācību materiāli.

Informācija par konferenci:
http://www.ateespringconference.lu.lv/index.php?id=agenda

Informācija par Zvaigzne ABC Digitālajiem risinājumiem:
izvaigzne.wordpress.com  www.zvaigzne.lv

Dalīties