ATEE Pavasara konferencē 2019, kas norisināsies no š.g. 7. līdz 8. jūnijam Latvijas Universitātē, varēs klausīties pieredzes stāstus par virtuālo un paplašināto realitāti, e-apmācībām un imersīvajām tehnoloģijām, kā arī vērot paraugdemonstrējumus.

Ar iepriekšējo pieredzi arhitektūrā un pilsetbūvniecībā, Gunita Kulikovska 2016. gadā dibināja “Vividly”- imersīvo tehnoloģiju uzņēmumu, kas saistīts ar arhitektūru un pilsētplānošanu. Pēdējā laikā viņa aktīvi pēta mācību dizaina principus gan ar, gan arī bez imersīvajām tehnoloģijām, uzmanību vēršot uz bērniem ar īpašām vajadzībām.

ATEE Pavasara konferencē Gunita stāstīs par savu jaunāko projektu “Jauni digitāli rīki skolēniem ar īpašām vajadzībām”. Projekta mērķis ir izveidot jaunu digitālo rīku komplektu tādām platformām kā tīmekļiem,  mobilajai un virtuālajai realitātei, lai atvieglotu sociālo prasmju apguvi dažādos līmeņos. Digitālo rīku mērķis ir atbalstīt skolotājus, un ļaut viņiem efektīvāk strādāt ar bērniem, izmantojot imersīvās tehnoloģijas.

Vairāk par konferenci:
htttp://www.ateespringconference.lu.lv/index.php?id=agenda

Dalīties