LU PPMF studiju programmas “Sociālais pedagogs” 3. kursa studentes, Emīlija Leitase, Laura Dīriņa un Elija Tiltiņa īsteno projektu  “Zaļā gaisma dažādībai” ar mērķi padarīt bērnu ar īpašām vajadzībām un viņu vecāku stāstus “redzamākus” plašākai sabiedrībai. Tādēļ, Facebook izveidotā lapā “Zaļā Gaisma Dažādībai” tiek publicēti iesūtītie materiāli (fotogrāfijas, stāsti, zīmējumi u.c.) par tēmu “Mana bērna vislielākais prieks.” Projekts norisināsies līdz 17. maijam.

Kā Jūs variet piedalīties? Brīvā formātā iesūtiet bērnu radošos darbus, pašu uzņemtās fotogrāfijas vai savus pieredzes stāstus par tēmu “Mana bērna vislielākais prieks”. (Piemēram: Ja Jūsu bērns visvairāk priecājas cept pankūkas kopā ar mammu, Jūs varat šo procesu nofotogrāfēt, nofilmēt, kopā ar bērnu uzzīmēt pankūku cepšanas procesu, vai vienkārši aprakstīt to stāsta formā utt.)

Norādāmā informācija: Bērna vārds, vecums, diagnoze. Ja nevēlaties atklāt kādu no šīm detaļām, piemēram, bērna vārdu vai diagnozi, Jūsu anonimitāti nodrošināsim, publikācijā bērna vārdu mainot, un pie diagnozes veicot atzīmi “īpašas vajadzības”.

Materiālus var iesūtīt Facebook lapā “Zaļā Gaisma Dažādībai”, vai sūtot uz e-pastu zala.gaisma.dazadibai@gmail.com

Kur mēs publicēsim Jūsu iesūtītos materiālus? Materiāli tiks publicēti publiski pieejamā Facebook lapā “Zaļā Gaisma Dažādībai” (https://www.facebook.com/zala.gaisma.dazadibai/).

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar projekta vadītāju Emīlija Leitase. Sazināties var telefoniski (29334220), vai elektroniski (Facebook vai e-pastā: leitaseemilija@gmail.com).

Ļoti priecāsimies par katru iesūtīto stāstu, foto un zīmējumu, jo tikai tā mēs kopā varēsim dot zaļo gaismu dažādībai!

Dalīties