Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes (PPMF) Pieaugušo pedagoģiskās izglītības centrs (PPIC) Izglītības un zinātnes ministrijas iepirkuma “Mācību pakalpojumi pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmu apguvei” (iepirkuma identifikācijas numurs: IZM2020/8) ietvaros uzsāk īstenot bezmaksas kursus pedagogu profesionālās kompetences pilnveides programmā “Otrās svešvalodas skolotājs”(krievu vai vācu valodas skolotājs).

Profesionālās kompetences pilnveides programmas mērķauditorija ir personas, kurām ir augstākā pedagoģiskā izglītība un vispārējās pamatizglītības vai vispārējās vidējās izglītības skolotāja profesionālā kvalifikācija valodu jomas citā mācību priekšmetā:

kvalificēti valodu jomas mācību priekšmeta (svešvalodas – angļu vai franču, vai krievu, vai vācu valodas, kā arī latviešu valodas) skolotāji, kuri vēlas strādāt par krievu vai vācu, kā svešvalodu mācību priekšmeta skolotāju. Atbilstošās svešvalodas prasmei jābūt B2 līmenī. Uzsākot kursus būs valodas prasmes pārbaude.

Pieteikties līdz 2020.gada 20.jūnijam.

Vairāk informācijas un pieteikuma anketu meklējiet šeit

Dalīties