PPMF studiju programmas "Sākumizglītības skolotājas" studentes Agnija Briede, Laura Ērgle, Santa Čingule, Karīna Nikuļina un Ineta Ružāne apvienojušās kopīgā projektā un ir sagatavojušas aprakstus un video materiālus par pieejamiem digitālajiem rīkiem darbam ar skolēniem. Materiāli publicēti interneta vietnē un brīvi pieejami studentiem, skolotājiem un citiem interesentiem.

Digitālo rīku apraksti veidoti ar mērķi parādīt skolotājiem veidus, kā iesaistīt skolēnus kopīgā aktivitātē. Studentes izmēģinājušas pieejamos rīkus praktiskā darbībā, un iekļāvušas savā izlasē tos, kurus atzinušas par efektīviem un lietderīgiem skolotāja darbā. Izveidotajā vietnē var atrast aprakstus gan par tādiem digitāliem rīkiem, kas var palīdz organizēt vecāku sapulces, gan par rīkiem, kas var mudināt un motivēt skolēnus kopīgam darbam, kā arī citiem efektīvi pielietojamiem rīkiem. 

Studentes cer, ka šie apraksti dos iedvesmu tālākiem meklējumiem digitālajā pasaulē, kā arī mudinās skolotājus savstarpēji sadarboties un dalīties ar informāciju par sev noderīgajiem rīkiem.

Ar studentu sagatavotajiem materiāliem iespējams iepazīties šeit: https://cingules.wixsite.com/digitalieriki.


Projekts sagatavots studiju kursa “Projektu vadīšana izglītībā” ietvaros.

Dalīties