Iespēja pieteikties un apmeklēt LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pieaugušo pedagoģiskās izglītības centra organizēto tālākizglītības kursu “Limfātiskā sistēma, tās mijiedarbība ar uzturu un fiziskām aktivitātēm", kurš norisināsies 2023. gada 7. oktobrī.

Anotācija:

Programmas mērķis ir iepazīstināt klausītājus ar limfas veidošanās un cirkulācijas mehānismiem organismā, tās uzdevumiem un nozīmi organisma imunitātes funkciju nodrošināšanā, kā arī limfrites patoloģisko procesu rašanās mehānismiem un to laicīgām novēršanas iespējām.
Sniegt zināšanas par populārākajām ķermeņa attīrīšanas metodēm, jaunākajām uztura stratēģijām organisma ilgtspējas veicināšanai, kā arī izmēģināt praktiski pielietojamu Pilašu vingrinājumu kompleksu limfātiskās sistēmas tonizēšanai.
Kursa noslēgumā klausītājs izstrādā individuālo ķermeņa attīrīšanas plānu un patstāvīgi praktizē pamata Pilates vingrinājumus.

Mērķgrupa:
Ikvienam interesentam bez iepriekšējas izglītības ierobežojuma.
Orientējoši – pedagogiem, sporta pedagogiem, sporta speciālistiem, funkcionālajiem speciālistiem un visiem veselīga dzīvesveida piekritējiem.

Kontaktinformācija:

Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte / Pieaugušo pedagoģiskās izglītības centrs

Ineta Miškuna, ineta.miskuna@lu.lv, tālr. +371 29505337


Dalības maksa:
60.00€ (ar PVN)

Programmas vadītājs un mācībspēki:
Programmas vadītāja: Mg.oec. Ineta Miškuna, B kateg. Aerobikas trenere
Lektori: Dr.biol. Artūrs Paparde; Mg.uzturzinātnē Ilze Lutere

Bankas konts mācību apmaksai:
Saņēmējs:
LATVIJAS UNIVERSITĀTE
Nodokļu maksātāja reģ. Nr.90000076669
Izglītības iestāžu reģ. Nr. 3391000218
Raiņa bulvāris 19, Rīga, LV-1586
Saņēmēja konta Nr.: IBAN konta Nr. LV10RIKO0000082414423
Saņēmēja iestāde: Luminor Bank AS Latvijas filiāle
BIC: RIKOLV2X
Apmaksas mērķī jānorāda KURSANTA VĀRDS, UZVĀRDS, PERSONAS KODS, Tālākizglītības kurss “Limfātiskā sistēma, tās mijiedarbība ar uzturu un fiziskām aktivitātēm, 8h”
 

 Pieteikties šeit https://www.lu.lv/studijas/muzizglitiba/talakizglitibas-kursi/limfatiska-sistema-tas-mijiedarbiba-ar-uzturu-un-fiziskam-aktivitatem-8-stundas/

Dalīties