Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultāte kopā ar sadarbības partneriem īsteno projektu "Automatizācijas rīki radošajām industrijām AutoRade". Pēc dažām dienām projekts noslēgsies un mēs vēlamies kolēģiem, docētājiem, studentiem un tiem, kas tikai domā par studijām radošajās nozarēs, pastāstīt par projekta laikā izstrādātajiem studiju kursiem un platformām, kas turpmāk būs pieejamas gan mūsu augstskolā, gan pie mūsu projekta partneriem visā Latvijā!

Aicinām  pievienoties projekta "Automatizācijas rīki radošajām industrijām AutoRade" rezultātu prezentēšanas pasākumam tiešsaistē MS Teams platformā, trešdien, 20. decembrī, plkst. 10.00!

Nav iespējams ierasties uz pasākuma sākumu, pieslēgties varēs jebkurā laikā līdz plkst. 14:15, aicinām iepazīties ar programmu.

Pasākuma laikā uzzināsiet vairāk:

  • par jauniem studiju kursiem dizaina, mākslas un saistītajās jomās;
  • par platformām, kurās atrast labākos un ērtākos rīkus mākslinieku un dizaineru darbam;
  • virtuālās un papildinātās realitātes brillēm un citām iekārtām, kas tagad studentiem un docētājiem pieejamas Rīgā, Liepājā, Rēzeknē un Valmierā;
  • kā izskatās un kā strādāt nākotnes laboratorijā;
  • kur un kā vislabāk iemācīties un izstrādāt prototipus;
  • kā radošās nozares vislabāk var digitāli modelēt un automatizēt procesus;
  • kas ir augstskolu digitālo prasmju rīks un kā to pielietot.

Pasākuma programma pieejama ŠEIT

Tiekamies jau trešdien!


Aktivitātes tiek īstenotas ESF projekta “Automatizācijas rīki radošajām industrijām AutoRade”, ID Nr. 8.2.3.0/22/A/004, ietvaros. Projekta partneri: Ekonomikas un kultūras augstskola, Latvijas Universitāte, Transporta un sakaru institūts, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, Vidzemes augstskola, Liepājas Universitāte, Latvijas Digitālais akselerators, Ventspils Augsto tehnoloģiju parks, Valmieras Attīstības aģentūra.

Projekta kopējais budžets ir 1 682 157,84 EUR, tajā skaitā ESF finansējums ir 85% no attiecināmajiem izdevumiem jeb 1 429 834,16 EUR; Valsts budžeta finansējums ir 15% no attiecināmajiem izdevumiem jeb 252 323,68 EUR. Projekta ieviešanas periods: no 2022. gada 31. oktobra līdz 2023. gada 31. decembrim (14 mēneši).

 

Dalīties