Aicinām uz jau otro spēļu dienu Latvijas Universitātes Izglītības zinātņu un psiholoģijas fakultātē, kas šoreiz notiks 15. martā no plkst. 14:00-18:00.

Spēļu dienu vadīs mūsu fakultātes docētāja, izglītojošu spēļu izstrādātāja un doktorante - Elīna Grāvelsiņa. Šīs spēles māksliniekiem var kalpot kā iedvesmas avots, pedagogiem izglītībai un psihologiem izpētei. Lai piedalītos šajā pasākumā, nav nepieciešamas priekšzināšanas. Ir tikai jāpiesakās šajā saitē: forms.gle/nhRXbnT1YWG4YB749 līdz 11. martam.

Spēles būs dažādām gaumēm un grūtības pakāpes. Šoreiz piedāvāsim arī digitālas spēles, kas izstrādātas mūsu fakultātē. Arī Dabas aizsardzības pārvalde padalīsies ar savu spēļu klāstu. Ja ir doma, ka pats vēlētos izveidot kādu spēli, tad Elīna Tev pastāstīs kā to var izdarīt.

Elīna raksta promocijas darbu par spēlē balstītu mācīšanos, pati veido izlaušanās spēles, galda spēles un pēdējos gados pievērsusies arī digitālu spēļu izveidei, paralēli tiek vadīti arī kursi par spēļu izstrādi izglītībā.

Dalīties